Waterpolo

Welkom bij Sport Club Oude Maas (SCOM), dé waterpoloclub van de regio. Bij SCOM bieden we trainingen en wedstrijden aan voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, op twee geweldige locaties: Zwembad Hoogvliet aan de Binnenbaan 400 en Sportcomplex de Rozenburcht in Rozenburg.

Onze club is opgericht met als doel de sport toegankelijk te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in waterpolo. We zijn er trots op dat we een plek kunnen bieden waar mensen van alle niveaus elkaar kunnen ontmoeten, van beginners tot gevorderden. Bij SCOM geloven we dat plezier en teamwork net zo belangrijk zijn als winnen. Onze missie is om onze leden te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen, hun passie voor de sport te ontdekken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Bij SCOM vinden we het belangrijk om onze leden te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Of je nu wilt werken aan je conditie, techniek of tactiek, onze ervaren coaches staan altijd voor je klaar om je te helpen groeien en je te begeleiden tijdens wedstrijden en trainingen. Bovendien organiseren we regelmatig sociale evenementen, zodat onze leden elkaar ook buiten het water kunnen ontmoeten.

Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve club waar je kunt genieten van waterpolo? Dan ben je bij SCOM aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs tijdens een van onze trainingen of wedstrijden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij SCOM!

Wanneer kun je aan waterpolo meedoen?

Je moet minimaal zes jaar zijn en het “A-diploma” hebben. Het is beter om ook de drie zwemvaardigheidsdiploma’s te hebben, of nog te halen. Op jonge leeftijd kan je al meedoen met de minioren zodat je spelenderwijs het spel leert. Waterpolo is eigenlijk voor alle leeftijden, van jong tot oud, voor jongens en voor meisjes, maar je moet wel tegen een stootje kunnen.

De afdeling waterpolo

Bestaat uit senioren (dames en heren), jeugdleden, met teams onder de 19 jaar, onder de 17 jaar, onder de 15 jaar, onder de 13 jaar en onder de 11 jaar. Voor de allerjongsten, vanaf 6 tot 9 jaar zijn er miniwaterpolo toernooien.

De teams onder de 13 jaar en onder de 11 jaar spelen hun thuiswedstrijden in Hoogvliet en Rozenburg. Alle andere teams spelen hun thuiswedstrijden in Rozenburg.

Interesse?

Kom naar één van de trainingen. Neem je zwemkleding mee, je kunt dan gelijk meedoen. Nieuwe leden krijgen een strippenkaart waarmee zij acht keer gratis kunnen meedoen.

Wil je meer informatie stuur een mail naar het secretariaat van de afdeling Waterpolowaterpolo@scom-hoogvliet.nl

Of gebruik het contactformulier en maak de juiste keuze bij “ontvanger”  –  informatie waterpolo. Vul eigen e-mailadres in, stel de vraag en druk op verzenden.