Leszwemmen

Bij SCOM bieden we zwemles aan voor kinderen en volwassenen die willen leren zwemmen of hun zwemvaardigheden willen verbeteren. Onze zweminstructeurs zijn volledig gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven aan mensen van alle leeftijden en niveaus.

Onze zwemlessen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde zwemmers. We werken met kleine groepen om ervoor te zorgen dat elke deelnemer voldoende aandacht krijgt en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. SCOM is ook aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

Tijdens onze zwemlessen werken we aan verschillende vaardigheden, zoals drijven, ademhalen, onderwater zwemmen, schoolslag, rugslag en borstcrawl. We bieden naast het ABC verschillende diploma’s aan zoals zwemvaardigheid, snorkelen en survival.

Naast het leren van zwemvaardigheden, vinden we het ook belangrijk dat onze deelnemers plezier hebben in het water en zich op hun gemak voelen. Daarom zorgen we altijd voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens onze zwemlessen. Onze instructeurs passen de lessen aan op de behoeften en vaardigheden van elke deelnemer, zodat iedereen op een veilige en effectieve manier kan leren zwemmen.

Wil je graag deelnemen aan onze zwemlessen? Meld je dan nu aan via ons online aanmeldformulier! Vul het formulier in en stuur het naar ons op, en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Bij SCOM leer je zwemmen op een veilige, effectieve en leuke manier!