Grote Club Actie

Beste leden,

Om naast de trainingen ook nog andere leuke activiteiten te kunnen bekostigen gaan wij dit jaar voor het eerst deelnemen aan de Grote Clubactie. Van de opbrengst van de Grote Clubactie gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Dit alles kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie hulp, hieronder vind je een uitleg hoe jij je steentje bij kunt dragen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. We werken met intekenboekjes waarop de lotenkoper zijn gegevens kan achterlaten. Boekjes zijn verkrijgbaar via je trainer of coach. Volle boekjes kun je ook weer bij de trainer/coach inleveren of in de box doen die bij de badmeester post op de tafelstaat tijdens de trainingen/wedstrijden/les.

Dit jaar werkt het net iets anders dan vorig jaar. In het boekje zit een automatisch incasso (in plaats van een contanten loten) welke ingevuld moet worden. Na het afschrijven is het lotnummer te zien bij de afschrift. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om loten te verkopen via whatsapp. Dit doe je door het linkje van de website https://clubactie.nl/actie/SportClubOudeMaas door te sturen.

Tijdens het loten verkopen kan je melden dat het geld gebruikt gaat worden voor het trainingsweekend en dat de lotenkopers kans maken op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij trainer of coach. Zorg dat uiterlijk 11 november alle boekjes ingeleverd zijn.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.


Wij verklappen alvast dat degenen die de meeste loten weten te verkopen ook op een prijs vanuit SCOM kunnen rekenen dus zet je beste beentje voor en zorg dat jij 1 van die prijzen in de wacht sleept! We hopen op jullie medewerking en wensen jullie alvast heel veel succes met de verkoop!

Met vriendelijke groet,
SCOM sponsorcommissie